058-2963300
Vrijdag eindelijk weer in het Cambuur Stadion! Ben jij van de partij?

Vrijdag eindelijk weer in het Cambuur Stadion! Ben jij van de partij?

31 juli 2019, 16:20

Nog heel even geduld en dan gaat de bal eindelijk weer rollen in het Cambuur Stadion! Aanstaande vrijdag (19.00 uur) oefenen de mannen van Henk de Jong namelijk in eigen huis tegen FC Volendam. Met dan nog een week te gaan tot de start van de competitie een mooi moment om te kijken hoe de selectie er voor staat. Ben jij van de partij?

Gratis voor seizoenkaarthouders
Seizoenkaarthouders hebben op vertoon van de pas gratis toegang tot de wedstrijd. Heb je gekozen voor een standaard verlenging, dan kun je de pas van vorig seizoen gewoon weer gebruiken. Gouden seizoenkaarthouders kunnen de nieuwe pas vanaf 18.00 uur afhalen bij de speciale kraam op het kassaplein.

Losse kaarten
Ben je geen seizoenkaarthouder, maar wil je vrijdag wel aanwezig zijn? Dan kun je een los kaartje kopen voor € 5,- per stuk. Je koopt ze bij de administratie of hier in de Online Kaartverkoop.

Let op: er geldt vrije zit en alleen de Noord- en West-tribune zijn geopend. Bij de kiosken en/of in de Business Club kun je terecht voor een hapje en een drankje.

Graag tot vrijdag!

PS Een seizoenkaart aanvragen kan nog steeds! Dit is sowieso al een stuk goedkoper, maar dit jaar helemaal omdat we de Btw-verhoging alleen hebben doorgevoerd bij de losse kaarten. Alle informatie over de seizoenkaarten vind je hier.