058-2963300
Vrijdag en zaterdag: autosticker drive-in om de club te steunen!

Vrijdag en zaterdag: autosticker drive-in om de club te steunen!

30 april 2020, 15:00

Niks is vervelender dan als je club onrecht wordt aangedaan en je machteloos moet toe kijken. Daar moeten we dus wat aan doen, vinden in ieder geval de medewerkers van de club en de supportersverenigingen Kern van Cambuur en Cambuur Culture. Om de club te helpen bij de strijd voor rechtvaardigheid gaan we daarom iets unieks doen: een heuse autosticker drive-in!

Hoe het werkt? Heel simpel: aanstaande vrijdag (1 mei) en zaterdag (2 mei) ben je tussen 13.00 en 19.00 uur welkom in het Cambuur Stadion en kun je via de ingang achter de Noord-tribune het parkeerterrein op rijden met je auto. Op aanwijzing rij je het stadion in en krijgt dan ter hoogte van de spelerstunnel helemaal gratis de ‘Cambuur Komt Eraan!’ sticker van sponsor Haan Reclamewerk op je auto geplakt en kunt daarna vrijwillig een donatie doen. Deze bijdrage gaat volledig naar de juridische procedure van onze club. Via het kassaplein kun je dan het stadion weer verlaten.

Let op: in verband met corona zijn er een aantal maatregelen van kracht:
– Het is alleen toegestaan om in de auto te komen (dus niet lopend of in andere voertuigen)
– Er mogen maximaal 2 mensen in 1 auto zitten
– Blijf in de auto zitten en ga ook niet uit het raam hangen
– Na afloop verzoeken we iedereen om direct huiswaarts te keren om de doorstroming te bevorderen
– Om er voor te zorgen dat niet iedereen tegelijk komt is de vrijdag voorbehouden aan iedereen wiens achternaam met de letter A t/m M begint en zaterdag N t/m Z
– Uiteraard houdt iedereen 1,5 meter afstand van elkaar

Online doneren
Heb je geen auto of wil je geen sticker, maar wel SC Cambuur bijstaan in de strijd voor rechtvaardigheid? Dan kan dat natuurlijk ook. Donaties zijn welkom op rekeningnummer NL37INGB0001300512 ten name van ‘Cambuur komt eraan’. Het is ook mogelijk om via een betaalverzoek een donatie te doen. Notaris A.B. Volders uit Leeuwarden heeft zijn onbezoldigde medewerking toegezegd om dit proces te begeleiden.

Donatie 10 euro
Donatie: 25 euro
Donatie 50 euro
Donatie 100 euro

We blijven strijden met z’n allen voor een rechtvaardige oplossing die recht doet aan de sportieve prestaties van dit seizoen. Hierbij is elke bijdrage meer dan welkom en we zijn enorm dankbaar voor de massale steun die we als club mogen ontvangen.

Hoe dan ook, wanneer dan ook: Cambuur Komt Eraan!