058-2963300
Vrijdag ontknoping in 1e periode

Vrijdag ontknoping in 1e periode

2 oktober 2019, 14:14

Wat was het een heerlijke Cambuur-week! Eerst pakten de mannen van Henk de Jong drie punten in Eindhoven tegen Jong PSV (0-1) en afgelopen vrijdag werd FC Volendam met ruime cijfers aan de kant gezet (0-4). Het scheelde niks of SC Cambuur had na deze speelronde zelfs aan de leiding gegaan in de Keuken Kampioen Divisie, maar dankzij een later treffer is NAC Breda momenteel de trotse koploper. De verschillen bovenin zijn echter enorm klein, want naaste belagers SC Cambuur en de Graafschap hebben slechts één punt minder en ook de tegenstander van aanstaande vrijdag, SBV Excelsior, is met een achterstand van drie punten nog volop in de race.

Periodetitel
Aanstaande vrijdag wordt de eerste prijs van het seizoen uitgedeeld in de Keuken Kampioen Divisie. Dan staat namelijk de laatste speelronde van de 1e periode op het programma en kroont de koploper zich tot periodekampioen. Naast een geldprijs wacht ook het eerste ticket voor de KKD Play-Offs als beloning. Onderstaand de wedstrijden van de 4 topploegen van het moment, met natuurlijk SC Cambuur – SBV Excelsior als meest in het oog springende duel.

Vrijdag 4 oktober, 20.00 uur
NAC Breda – N.E.C. Nijmegen
SC Cambuur – SBV Excelsior
De Graafschap – Almere City FC

PS Nog geen kaarten voor vrijdagavond? Ga dan snel naar www.cambuurkaarten.nl en kies je eigen plek in ons digitale stadion.

Foto: www.cambuurimages.nl