058-2963300
DEZE VRIJDAG: Poppodium Cambuur achter Oost met De Sterrenfabriek

DEZE VRIJDAG: Poppodium Cambuur achter Oost met De Sterrenfabriek

12 september 2018, 12:02

Na het Supportersplein van afgelopen vrijdag gaan we volle kracht door met het organiseren van leuke activiteiten voor onze supporters. Daarom is er deze vrijdag (achter de Oost-tribune) voorafgaand aan het duel tussen SC Cambuur en Telstar weer een Poppodium Cambuur!

Dit keer organiseren we het Poppodium samen met de stichting de Sterrenfabriek, waar kinderen vanaf 8 jaar worden klaargestoomd om een echte ster te worden. Vanaf 19.00 uur kun je op het podium optredens verwachten van verschillende jonge artiesten en gerenommeerde coaches in diverse genres. Onder andere Rilo, E.T., Madoc, Kuo, Amon, DJ Quinten, Unnamed en coach Danny Lourens zijn van de partij.

Uiteraard wordt alles weer mooi aangekleed en zijn er volop hapjes en drankjes verkrijgbaar.

Kaartverkoop
Nog geen kaarten voor de kraker tussen de nummer één en twee van de eerste periode? Kom dan langs bij het stadion of regel het via onderstaande link.

> Kies hier een plek in ons digitale stadion

De Sterrenfabriek
Bij stichting De Sterrenfabriek krijgen kinderen vanaf 8 jaar de kans om een échte ster te worden.

Of je nou een rapper, drummer of zanger wilt worden, het kan allemaal bij De Sterrenfabriek. In een traject van 30 weken word je gecoacht door professionals die je klaarstomen om op te treden als een echte artiest.

Graag tot vrijdag!