058-2963300
DEZE VRIJDAG: Supportersplein met DJ en happy hour achter Noord

DEZE VRIJDAG: Supportersplein met DJ en happy hour achter Noord

4 september 2018, 13:05

Met zeven punten uit drie wedstrijden zijn we eindelijk weer eens goed uit de startblokken gekomen en met twee thuiswedstrijden voor de boeg kan het nu echt leuk worden. Daarom willen we met iedereen nu echt gas gevuh en om te beginnen aanstaande vrijdag tegen RKC, wanneer we ook afscheid nemen van Martijn Barto.

Samen met supportersclub Cambuur Culture (www.cambuurculture.nl) organiseren we daarom achter de Noord-tribune een Supportersplein, waar dit keer iedereen met een seizoenkaart of los ticket kan komen.

We beginnen vrijdag vanaf 18.30 uur met een happy hour tot 19.30 uur (5 bier voor 10 euro!) door het hele stadion en DJ Da Pauli zal zijn muzikale kunsten laten horen. Het plein achter de Noord-tribune is te bereiken via de ingang naast de Action. Ook in de rust kun je terecht op het Supportersplein voor een biertje en is er weer een DJ.

Kaartverkoopinformatie
Vrijdag van de partij zijn om onze mannen naar de overwinning te schreeuwen en Martijn Barto te bedanken voor zijn prestaties in het Cambuur-shirt? Dat kan op onderstaande manieren.

Seizoenkaart: Volg de simpele stappen via www.cambuurseizoenkaart.nl
Losse kaart: Kies je eigen plek in ons digitale stadion via www.cambuurkaarten.nl

Seizoenkaarthouders kunnen daarnaast iemand meenemen voor slechts € 10,-. Gebruik hiervoor de kortingscode barto bij het afrekenen in het winkelmandje. Hierna wordt de korting direct verrekend.

Graag tot vrijdag!

Als club zijn we voornemens om vaker activiteiten rondom onze wedstrijden te organiseren. Heb je een goed idee? Laat dit ons weten via een mail naar supporterszaken@cambuur.nl.