058-2963300
Vrijdag bij SC Cambuur – Almere City FC Supportersplein met Happy Hour

Vrijdag bij SC Cambuur – Almere City FC Supportersplein met Happy Hour

8 mei 2019, 15:14

De Play-Offs zijn behaald, maar nu willen we ook door! In de 1e ronde van de Keuken Kampioen Play-Offs staat SC Cambuur tegenover Almere City FC en daar werd in de competitie nog 2 keer van verloren. Er staat ons allemaal dan ook maar 1 ding te doen en dat is op het veld en op de tribunes volle bak gas gevuh!

Daarom hebben we vrijdag vanaf 19.15 uur weer een Supportersplein achter de Noord-tribune. Hier kan iedereen met een kaartje voor de wedstrijd terecht om alvast in de stemming te komen onder het genot van een hapje en een drankje. En uiteraard hoort daar ook muziek bij! Dit keer zal het zangduo To Go Lucky het podium betreden om daar feestmuziek en bekende covers ten gehore te brengen.

Happy Hour
Daarnaast is er tot de aftrap ook nog eens een Happy Hour. Bij alle kiosken in het stadion koop je 6 heerlijke Amstel biertjes voor slechts 12 euro!

Kaarten
Nog geen kaartje voor de Play-Off kraker tussen SC Cambuur en Almere City FC? Ga dan snel naar www.cambuurkaarten.nl of kom gezellig langs bij de administratie of de fanshop. Voor seizoenkaarthouders geldt er een speciaal tarief van € 7,50.

Graag tot vrijdag!

Foto: www.dijksfotografie.nl