058-2963300
Vrijdag vanaf 18.00 uur weer Happy Hour met live muziek voor Noord

Vrijdag vanaf 18.00 uur weer Happy Hour met live muziek voor Noord

26 september 2017, 16:23

Vrijdag spelen we na drie uitwedstrijden op rij eindelijk weer eens een keer in ons eigen Cambuur Stadion! Op bezoek komt dan het RKC Waalwijk van oud-speler Peter van den Berg (aftrap 20.00 uur).

Als club hebben wij er in ieder geval heel veel zin in en daarom organiseren we om alvast in de stemming te komen voor de wedstrijd weer een Happy Hour met live muziek!

De poorten naar de Noord-tribune zullen dan al vanaf 18.00 uur geopend zijn en in de gracht zal niemand minder dan volkszanger Ricky van Daalen zijn muzikale kunsten vertonen.

Daarnaast is er tot 19.00 uur een Happy Hour door het hele stadion. Je scoort dan voor slechts 5 euro 3 heerlijke Amstel-biertjes!

Let op: Toegang tot de festiviteiten heb je alleen met een geldige Seizoenkaart of los kaartje voor de Noord-tribune. Heb je die nog niet, koop hem dan snel hier in de Online Kaartverkoop.

Graag tot vrijdag!

Als club zijn we voornemens om vaker activiteiten rondom onze wedstrijden te organiseren. In de toekomst zal dit ook zeker voor andere tribunes gelden. Heb je een goed idee? Laat dit ons weten via een mail naar supporterszaken@cambuur.nl.