058-2963300
Vrijdag weer een ouderwets ‘Avondje Cambuur’ met Supportersplein en Poppodium!

Vrijdag weer een ouderwets ‘Avondje Cambuur’ met Supportersplein en Poppodium!

4 mei 2022, 17:18

Na De Friese Derby komt SC Cambuur overmorgen alweer in actie en nemen de geel-blauwen het in een wederom uitverkocht Cambuur Stadion op tegen RKC Waalwijk. In de jacht op deelname aan de Play-Offs voor Europees voetbal gaan de mannen van Dennis Haar daarbij voor niets minder dan een zege en uiteraard kunnen zij de steun van de eigen Twaalfde Man natuurlijk goed gebruiken. Om de stemming er van tevoren weer optimaal in te brengen organiseren we ook tijdens deze MATCHDAY weer een Supportersplein achter de Noord-tribune en Poppodium achter de Oost-tribune!

Vanaf 18.30 uur (anderhalf uur voor aanvang van het duel) zullen het Supportersplein en Poppodium worden afgetrapt. Op eerstgenoemde locatie zal niemand minder dan de Leeuwarder volkszanger Marco TC zorgen voor de muzikale omlijsting en op het Poppodium zal DJ Quinten zijn muzikale kunsten ten gehore brengen. Als klap op de vuurpijl zal tijdens de pauze van het duel de welbekende zanger Ricky een optreden verzorgen op het Poppodium! Daarnaast is ook onze officiële pizza partner Domino’s aanwezig achter de Oost-tribune met een aantal sport- en spelactiviteiten.

Alle supporters in het bezit van een Seizoenkaart of losse kaart zijn van harte welkom om het Supportersplein te bezoeken en hiervoor dient de ingang naast de Action te worden gebruikt. Het Poppodium achter Oost is alleen te bezoeken voor supporters met een (Seizoen)kaart voor de Zuid- of Oost-tribune. Zoals altijd kun je in het hele stadion ook deze keer tot 19.00 uur weer profiteren van de volgende aanbieding: zes heerlijke Amstel biertjes voor slechts € 15,-!

Graag tot vrijdag in het Cambuur Stadion!

Foto: www.dijksmedia.nl