058-2963300
Vrije verkoop oefenduel SC Cambuur – PEC Zwolle begonnen

Vrije verkoop oefenduel SC Cambuur – PEC Zwolle begonnen

30 juli 2020, 12:00

Afgelopen maandag is de eerste selectie van SC Cambuur begonnen aan het tweede gedeelte van de voorbereiding op het seizoen 2020/2021. Dat doen de mannen van Henk de Jong in het mooie Epe, waar ze te gast zijn in Villa Heidebad voor een trainingskamp van vier dagen. Op de zaterdag worden de kicksen alweer ondergebonden voor een vriendschappelijke ontmoeting met PEC Zwolle in het eigen Cambuur Stadion.

Aangezien dit duel in de maand augustus valt is er geen beperking meer voor wat betreft het maximaal aantal supporters, maar vanzelfsprekend zijn de geldende corona-richtlijnen nog steeds leidend en de anderhalve meter afstand in het bijzonder.

SC Cambuur – PEC Zwolle
Zaterdag 1 augustus, 17.00 uur
Cambuur Stadion

Voor het oefenduel tegen de Zwollenaren zijn in eerste instantie maximaal 2.000 kaarten beschikbaar. Hiermee kunnen we de anderhalve meter nog ruimschoots waarborgen en ook weer op kleine schaal horecavoorzieningen aanbieden.

We kunnen als club niet genoeg benadrukken dat een ieder die naar het Cambuur Stadion komt zich te allen tijde moet houden aan de corona-richtlijnen. Het uitbreiden van het aantal supporters kan alleen als we laten zien dat dit zonder risico en problemen gaat en daarbij doen we een beroep op een ieders gevoel voor verantwoordelijk.

Voorrang voor seizoenkaarthouders
Omdat we als corona-maatregel van elke supporter die aanwezig is in het stadion de gegevens moeten kunnen overleggen, is de kaartverkoop 1-op-1. De vrije verkoop is inmiddels begonnen en dus kun je ook als niet-seizoenkaarthouder een kaart aanschaffen. Kom je uit hetzelfde huishouden en wil je graag naast iemand zitten? Selecteer dan kaarten in vak 21.

> Klik hier om naar www.cambuurkaarten.nl te gaan

Livestream
Kun je niet aanwezig zijn bij de wedstrijd of is het niet gelukt om een kaartje te bemachtigen? Dan kun je via Omrop Fryslan de wedstrijd volgen via een livestream. Op onze eigen kanalen kun je terecht voor een live Twitter-verslag en interviews na afloop van CambuurTV.

Foto: www.cambuurimages.nl