058-2963300
Vrije verkoop seizoenkaarten van start

Vrije verkoop seizoenkaarten van start

10 juli 2024, 12:30

De seizoenkaartcampagne van SC Cambuur gaat de volgende fase in. Nu de voorrangsperiode voor supporters die op de wachtlijst stonden is verstreken, gaat de vrije verkoop van start. Zien we jou komend seizoen in het Kooi Stadion?

Het aanschaffen van een seizoenkaart kan op twee manieren: online of bij de administratie van het (oude) Cambuur Stadion. Online een seizoenkaart kopen doe je via ons gloednieuwe ticketingsysteem Tymes4. Als je in het seizoen 2023/2024 seizoen- of clubkaarthouder was, dan kun je inloggen met je huidige klantnummer en postcode. Iedere andere supporter dient een nieuw account aan te maken. Hier vind je meer informatie over het aanmaken van een account en het aanschaffen van een seizoenkaart binnen deze omgeving.

Je bent ook welkom om de seizoenkaart bij het (oude) Cambuur Stadion aan te schaffen. Dat kan op werkdagen tussen 13.00 uur en 17.00 uur. Tot het einde van deze week kun je terecht bij de Internoord Lounge, vanaf volgende week maandag bij de administratie. Hier kun je ook langskomen als je al een seizoenkaart hebt, maar een andere plek in het Kooi Stadion wilt uitzoeken.

Keuze tussen Noord-, Oost- en Zuid-tribune
Hoewel inmiddels een recordaantal seizoenkaarten is verkocht, zijn er op alle voor supporters bestemde tribunes (Noord, Oost en Zuid) nog plekken beschikbaar. Zoals eerder gecommuniceerd is de West-tribune gereserveerd voor sponsoren.