058-2963300
HET KAN NOG STEEDS: koop nu je seizoenkaart!

HET KAN NOG STEEDS: koop nu je seizoenkaart!

1 september 2018, 18:33

Drie wedstrijden, twee overwinningen, zeven punten. Oftewel: we zijn lekker begonnen! Het is een tijdje geleden; maar met een gelijkspel bij N.E.C. en overwinningen op Jong AZ en TOP Oss kunnen we zeggen dat we eindelijk weer eens een goede start van de competitie meemaken. Met twee thuiswedstrijden voor de boeg kan het nog veel leuker worden en daarom hebben René Hake en zijn mannen jouw steun weer nodig!

Bist dou der oek altied?! Vraag dan nu je eigen Cambuur Seizoenkaart en sluit je aan bij onze geweldige Twaalfde Man.

Verlengen niet meer mogelijk
Supporters die in het afgelopen jaar een seizoenkaart hadden kunnen deze niet meer verlengen. De termijn liep tot woensdag 13 juni en dus zijn inmiddels alle reserveringen komen te vervallen. Hiermee zijn weer een aantal mooie plekken vrij gekomen en die kun je heel makkelijk zelf uitzoeken in ons digitale stadion via www.cambuurseizoenkaart.nl.

Uiteraard ben je ook van harte welkom bij de administratie van het Cambuur Stadion om een Seizoenkaart aan te vragen (maandag van 10.30 – 17.00 en overige werkdagen van 09.00 – 17.00 uur).

Ondanks een mogelijke Btw-verhoging hebben we de prijzen dit jaar opnieuw bevroren. Extra leuk is dat iedereen dit seizoen weer een nieuwe pas krijgt en deze is mede ontworpen door één van onze supporters.

Namens iedereen bij de club alvast bedankt voor je steun en op naar een fantastisch voetbaljaar!