058-2963300

WE ZIJN LOS: Seizoenkaartverlenging officieel van start

19 april 2018, 13:00

Bist dou der oek altied?! Vanaf vandaag is het weer mogelijk om je seizoenkaart te verlengen en/of een nieuwe kaart aan te vragen. Alle seizoenkaarthouders hebben inmiddels een persoonlijke e-mail met alle praktische informatie ontvangen. Ook de brieven voor seizoenkaarthouders waarvan geen e-mailadres bekend is zijn met de post meegegaan en vallen één dezer dagen op de deurmat.

Online verlengen
Net als in de vorige jaren is het verreweg het makkelijkst om je seizoenkaart online te verlengen. Hiervoor hebben we een speciale website gemaakt waar je alle informatie kan terug vinden. Je vindt hem onderstaand.

Ga naar www.cambuurseizoenkaart.nl >

Natuurlijk is het ook gewoon mogelijk om je seizoenkaart bij het stadion te verlengen. Hiervoor kun je terecht bij onze medewerkers van de Fanshop (rechts naast de Jumbo op het Cambuurplein). De Fanshop is op maandag van 10.30 tot 17.00 uur geopend en op overige werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur.

De verlenging loopt tot woensdag 13 juni. Hierna vervallen alle reserveringen.

Prijzen zijn bevroren en nieuwe pas
Ondanks een mogelijke Btw-verhoging hebben we de prijzen dit jaar opnieuw bevroren. Extra leuk is dat iedereen dit jaar weer een nieuwe pas krijgt en deze is mede ontworpen door één van onze supporters.

Prijzen & Plattegrond
Hieronder vind je de ongewijzigde prijzen van de seizoenkaart. Let op: voor supporters die geboren zijn na 1 juli 2003 geldt het jeugdtarief.