058-2963300
We zijn #TerugWaarWeHoren, nu jullie nog! Verleng vanaf nu je Seizoenkaart!

We zijn #TerugWaarWeHoren, nu jullie nog! Verleng vanaf nu je Seizoenkaart!

25 mei 2021, 10:44

Weet je het nog? Vorig jaar rond deze tijd? We kregen te horen dat we niet mochten promoveren en ook de rechtszaak die daarop volgde leverde niet het gewenste resultaat op. SC Cambuur werd veroordeeld tot nog een jaar in de Keuken Kampioen Divisie en kreeg een dreun van jewelste te verwerken. Maar kijk eens waar we nu staan! Na een grandioos promotiefeest zijn we inmiddels ook de trotse kampioen en hebben we bijna alle clubrecords uit de boeken geschoten. Sportieve revanche is een feit!

Een ongelofelijke prestatie na die harde klap van vorig jaar en dat Cambuur eraan komt weet inmiddels iedereen in Nederland. Wat misschien niet iedereen weet is dat dit allemaal nooit was gelukt zonder de steun van jullie, onze Twaalfde Man. Eerst met die ongekende autosticker drive-in, daarna met het massaal verlengen van de seizoenkaarten en tijdens het hele seizoen de trouwe steun die altijd voelbaar was en vaak ook zichtbaar. Dit kampioenschap is daarom van ons allemaal en van jullie in het bijzonder.

Met het behalen van het kampioenschap en de bijbehorende promotie naar de Eredivisie kunnen we één ding concluderen: we zijn weer Terug Waar We Horen! Dit doen we natuurlijk het liefst zoals we alles bij SC Cambuur doen: met z’n allen! Dat moet ook wel, want met De Derby, Ajax, PSV en Feyenoord die naar het Cambuur Stadion komen zullen we binnen de lijnen en op de tribunes weer ouderwets moeten gas gevuh om te zorgen dat het niet bij één seizoen blijft!

Terug Waar Jullie Horen
Nu we als club terug zijn waar we horen is het ook de hoogste tijd dat jullie weer terugkeren naar waar jullie horen: op de tribunes in het stadion! Wij kunnen in ieder niet wachten om jullie weer te mogen begroeten en samen te zorgen voor die unieke Cambuur-sfeer. Daarom is het vanaf nu weer mogelijk om je Seizoenkaart te verlengen (tot woensdag 16 juni) of om een Seizoenkaart aan te vragen voor het Eredivisieseizoen 2021/2022.

Ga naar www.terugwaarwehoren.nl voor alle informatie omtrent het verlengen/aanvragen van je Seizoenkaart.

WE ZIJN TERUG WAAR WE HOREN! NU JIJ NOG…