058-2963300
WEEK VAN DE WAARHEID: 2 keer thuis in 1 weekend

WEEK VAN DE WAARHEID: 2 keer thuis in 1 weekend

26 maart 2018, 11:52

Het is de WEEK VAN DE WAARHEID voor SC Cambuur! Komend weekend staan er twee thuiswedstrijden op het programma en die moeten worden gewonnen om de Play-Offs te halen. Het is dus tijd om alle teleurstelling even opzij te zetten en met z’n allen vol achter het team te gaan staan. Come on Cambuur!


SC Cambuur – FC Volendam
Vrijdag 30 maart, 20.00 uur

Voor deze wedstrijd geldt VRIJE VERKOOP. Je hebt dus geen seizoen- of clubkaart nodig om (extra) kaarten aan te schaffen. Kom gezellig langs in onze Fanshop of koop ze hier online.

Na afloop van deze wedstrijd wordt de nieuwe editie van ons clubblad ‘De Speaker’ gratis uitgedeeld aan alle supporters.


SC Cambuur – FC Eindhoven
Maandag 2 april, 14.30 uur

Ook bij dit duel op paasmaandag is het VRIJE VERKOOP en kun je wederom terecht in onze Fanshop of Online Kaartverkoop om kaarten aan te schaffen.

Familiedag
Aangezien we eindelijk weer eens om 14.30 uur spelen staat deze wedstrijd in het teken van kinderen en families! Zo kun je als lid van de KidsClub genieten van een Paasbrunch (zie www.kidsclubcambuur.nl voor meer info), zijn er achter de Oost-tribune allemaal spelletjes te doen en mogen na afloop alle kinderen het hoofdveld op voor een clinic van onze jeugdopleiding.

Supportersplein
Maar ook de wat oudere supporters worden niet vergeten. Voor het eerst hebben we namelijk achter de Noord-tribune een supportersplein die vanaf 13.00 uur toegankelijk is voor alle supporters! Hier kun je genieten van live muziek van Joepie van Tuinen en Wesley Garden en kun je de matchday mooi op tijd beginnen met je vrienden onder het genot van een hapje en een drankje.