058-2963300
Weekendschool Baljée in het Cambuur Stadion!

Weekendschool Baljée in het Cambuur Stadion!

14 juni 2021, 12:01

Voor de derde keer op rij ontvingen wij gisteren zo’n 40 enthousiaste leerlingen van ‘Weekendschool Baljée’ in het Cambuur Stadion. Cambuur Verbindt heeft talentontwikkeling voor iedereen hoog in het vaandel staan en daarom werken we hier graag aan mee!

Weekendschool Baljée is de plek waar enthousiaste en gemotiveerde kinderen van 10 tot 14 jaar uit de gemeente Leeuwarden kennismaken met boeiende beroepen & levendige organisaties.

Kinderen die van huis uit minder mogelijkheden en kansen hebben om uitgebreider in aanraking te komen met onderwerpen zoals kunst, technologie, natuur, zorg, media, cultuur, economie en sport. Het is een plek waar ze samen plezier hebben, waar ze elkaars talenten ontdekken en hun eigen zelfvertrouwen versterken. 20 zondagen wordt er geprobeerd om de kinderen erop voor te bereiden dat ze later gemotiveerde keuzes kunnen maken voor hun toekomstige opleiding en beroep.

We starten de middag met een rondleiding in en om het Cambuur Stadion. Tijdens de rondleiding maakten de kinderen kennis met alle beroepen die er binnen het betaal voetbal mogelijk zijn. Hierdoor kregen ze een goed beeld van de organisatie en leren ze dat je niet alleen goed hoeft te voetballen om bij Cambuur te kunnen werken.

Na de rondleiding is het tijd om te bewegen en samen te werken. Vanwege het warme weer sloten we de dag af met wat verkoeling!