058-2963300
Wegen assistent-trainer Martijn Barto en SC Cambuur scheiden per direct

Wegen assistent-trainer Martijn Barto en SC Cambuur scheiden per direct

29 juni 2024, 10:15

De technische staf van SC Cambuur zal deze zomer een wijziging ondergaan. Assistent-trainer Martijn Barto heeft aangegeven op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging en zal dus volgend seizoen geen onderdeel meer uitmaken van de technische staf van het eerste elftal.

In de zomer van 2011 verruilde Barto Harkemase Boys voor SC Cambuur en al in zijn tweede seizoen werd hij kampioen van de Eerste Divisie. De inmiddels 39-jarige oud spits beëindigde in 2018 zijn actieve carrière en was daarna in meerdere functies actief voor de Leeuwarder volksclub. Vanaf het seizoen 2019/2020 maakt hij onderdeel uit van de technische staf van Cambuur 1 als assistent-trainer.

De hoofdpersoon zelf aan het woord: “Dit is wat mij betreft een tot ziens en zeker geen vaarwel, want in de afgelopen dertien jaar heb ik veel mooie dingen meegemaakt met deze fantastische club. Gevoelsmatig ben ik na zoveel jaren echter toe aan een nieuwe omgeving en uitdaging, maar dat neemt niet weg dat ik de club en mensen in mijn hart heb gesloten en zeker regelmatig te vinden zal zijn in het nieuwe stadion. Daarom wil ik iedereen van de club en de supporters in het bijzonder ook enorm bedanken.”

Technisch manager Lars Lambooij over het vertrek van de assistent-trainer: “Martijn heeft natuurlijk een ongelofelijke staat van dienst bij onze club en daarom kunnen we deze keuze alleen maar respecteren. Hij is en blijft altijd van harte welkom, ook zometeen in het nieuwe Kooi Stadion. We wensen hem uiteraard alle succes voor de toekomst.”

Bedankt voor alles, Martijn!

Foto: www.dijksmedia.nl