058-2963300
Wellzo kracht door aandacht vanavond te gast in maatschappelijke vak

Wellzo kracht door aandacht vanavond te gast in maatschappelijke vak

8 september 2017, 14:42

Vanavond hebben we bij de wedstrijd SC Cambuur- Jong FC Utrecht weer een aantal bijzondere gasten in het maatschappelijke vak op de oosttribune, namelijk Wellzo kracht door aandacht. Op uitnodiging van Cambuur verbindt bezoeken zij vanavond de wedstrijd SC Cambuur- Jong FC Utrecht.

Maatschappelijke vak
Dit seizoen zal er elke thuiswedstrijd een organisatie aanwezig zijn die zich op maatschappelijk gebied inzet voor onze gemeente. Omdat deze organisaties zeer goed werk verrichten willen wij hen graag in het zonnetje zetten en hebben we bij SC Cambuur een maatschappelijk vak in het leven geroepen. In dit maatschappelijke vak neemt elke thuiswedstrijd een andere organisatie plaats. Deze thuiswedstrijd is dat dus onze maatschappelijke partner Wellzo.

Over Wellzo
Wellzo kracht door aandacht is een organisatie die zich richt op jongerenwerk, vrijwilligerswerk en regiowerk. Wellzo wil bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van mensen door hen te betrekken in de maatschappij, kansen met hen te creëren en door hen te begeleiden naar een volwassen leven.

Wij wensen onze gasten van Wellzo vanavond veel plezier toe tijdens de wedstrijd!

Weet jij ook een organisatie die een goede gast zou zijn voor het maatschappelijke vak? Laat het ons dan weten via info@cambuurverbindt.nl en wie weet begroeten we deze organisatie binnenkort in ons maatschappelijke vak.