058-2963300
Winnaar fotoactie SCC Day bekend

Winnaar fotoactie SCC Day bekend

17 mei 2022, 13:25

Afgelopen vrijdag (13 mei) was het naar goede traditie wederom SCC Day. De dag waarop we vierden dat SC Cambuur ook volgend seizoen in de Eredivisie is te bewonderen door middel van het dragen van de kleuren van onze club.

Supporters gaven massaal gehoor aan deze oproep en gingen in het geel-blauw naar het werk, school, of de stad in. En zelfs in Spanje en het verre Indonesië was SC Cambuur zichtbaar! We kregen via de hashtag #SCCDay op social media en via de mail dan ook vele creatieve foto’s toegestuurd van supporters, zowel jong als oud.

Met het inzenden van een foto maakten zij kans op een officieel wedstrijdshirt van SC Cambuur en uiteindelijk hebben we na lang wikken en wegen een winnaar uitgekozen. Gefeliciteerd Jan Veninga, met de onderstaande foto met een prachtig detail heb jij het shirt gewonnen, dat ook voorzien is van de handtekeningen van de spelers van de eerste selectie. We hebben via de mail inmiddels contact met je opgenomen over hoe je het shirt in ontvangst kunt nemen.

Bedankt voor jullie enthousiaste deelname aan SCC Day!