058-2963300
Winnaars CambuurT Voetbal lunchen met de eerste selectie

Winnaars CambuurT Voetbal lunchen met de eerste selectie

22 oktober 2018, 15:06

Afgelopen vrijdag zijn de winnaars van het CambuurT Voetbal gehuldigd in het Cambuur Stadion. Tijdens de rust van de wedstrijd SC Cambuur – Helmond Sport mochten de twee winnende groepen een ereronde lopen langs de supporters. Daar bleef het echter niet bij: als kers op de taart mochten de winnaars vandaag ook nog lunchen met de eerste selectie!

Om 11.45 uur waren de winnaars van het CambuurT Voetbal aanwezig bij het Cambuur stadion. Onder begeleiding van teammanager Foeke Komans kreeg de groep een rondleiding door het stadion. Hierna was er uiteraard ook nog tijd om een stukje van de training te bekijken. Dit gebeurde eerst vanaf de tribune, daarna vanuit de spelerstunnel.

De winnaars hadden het geluk dat ze van trainer René Hake mochten helpen met het opruimen van de ballen en de materialen. Hierdoor stonden de kinderen tegelijk op het veld met de complete eerste selectie en dat was getuige de vele lachende gezichten zichtbaar genieten. Daarna gingen de winnaars door naar het Spelershome, waar een uitgebreide lunch op ze stond te wachten. Hier was er ruim de tijd voor een foto en een praatje met de spelers en trainers. Na een welkomstwoord en felicitatie van de hoofdtrainer was het smullen geblazen en werd er over en weer vragen gesteld. Eén van de winnaars was zo slim om een Cambuur/shirt mee te nemen, zodat die aan het einde van de lunch vol stond met de handtekeningen van de spelers.

Al met al een zeer geslaagde dag met alleen maar blije winnaars!