058-2963300
Woensdag 4 maart tweede editie grote Cambuur Quiz! (UPDATE)

Woensdag 4 maart tweede editie grote Cambuur Quiz! (UPDATE)

2 maart 2020, 9:07

UPDATE: Het maximale aantal deelnemers voor de Grote Cambuur Quiz van komende woensdag is bereikt. De inschrijving is daarmee gesloten. We hebben er zin in, tot woensdag!

Terug van weggeweest: de grote Cambuur Quiz! Na de succesvolle eerste editie in april vorig jaar met maar liefst twintig deelnemende teams is het op woensdag 4 maart aanstaande tijd voor de tweede ronde. Onder leiding van journalist Gerard Bos, Fred van Dijk en supporterscoördinator Zoltan Szomoru komt de gehele historie van onze mooie club opnieuw voorbij en gaan we zien welk team over de meeste Cambuur-kennis beschikt.

Opgeven voor de Cambuur Quiz is vanaf heden mogelijk. Stel een team van drie tot vijf personen samen, bedenk een pakkende teamnaam en stuur vervolgens een mail naar info@cambuur.nl t.a.v. SC Cambuur Quiz 2020. Vergeet hierbij niet de namen van de teamleden en de teamcaptain te vermelden. Aan de deelname zijn geen kosten verbonden.

De inloop tijdens deze avond is vanaf 19.00 uur in de Business Club van het Cambuur Stadion en om 19.30 uur stipt zal de quiz beginnen. Uiteraard zijn er, naast de eer, wederom weer een aantal fraaie prijzen te winnen.

Graag tot woensdag 4 maart!