058-2963300
Word ook Supporter van de Jeugdopleiding!

Word ook Supporter van de Jeugdopleiding!

6 december 2022, 15:17

Niet alleen sponsoren, maar ook supporters kunnen sinds enkele jaren onze Jeugdopleiding steunen! Hoe dat precies in zijn werk gaat? Heel simpel, namelijk door je aan te melden als Supporter van de Jeugdopleiding!

Het concept Supporter van de Jeugdopleiding hebben we in het leven geroepen om onze ambities te verwezenlijken en uit te groeien naar een opleiding die in de toekomst nog meer spelers aflevert aan het eerste elftal van SC Cambuur. Om dit te bewerkstelligen moeten we stappen zetten op alle gebieden en dat kunnen we niet alleen. Samen met supporters en sponsoren willen we daarom de schouders eronder zetten en de ideale leeromgeving bieden aan al onze talenten.

Zoals met alles is hier geld voor nodig en daarom kun je ons steunen door Supporter van de Jeugdopleiding te worden! Dit kan al vanaf € 100,- per seizoen. In deze brochure vind je alle informatie. Ben je enthousiast geraakt en wil je graag dat één van onze mensen contact met je opneemt? Vul dan dit formulier in en je hoort zo snel mogelijk van ons.

 

Foto: www.dijksmedia.nl