058-2963300
Morgenmiddag in het Cambuur Stadion: oefenwedstrijd tegen Telstar

Morgenmiddag in het Cambuur Stadion: oefenwedstrijd tegen Telstar

15 juli 2022, 11:35

Na het oefenduel tegen het Regioteam Kootstertille van dinsdagavond, dat voor SC Cambuur eindigde in een 1-7 zege, staat er deze week nog een vriendschappelijk treffen op het programma. Morgenmiddag nemen de geel-blauwen het in het eigen Cambuur Stadion namelijk op tegen Keuken Kampioendivisionist Telstar (aftrap: 17.00 uur). De kaartverkoop voor het treffen met De Witte Leeuwen is inmiddels in volle gang en hieronder vind je alle praktische informatie.

SC Cambuur – Telstar (oefenwedstrijd)
Zaterdag 16 juli | 17.00 uur
Cambuur Stadion

Kaarten voor dit oefenduel kosten € 5,- per stuk voor seizoenkaarthouders en € 10,- voor niet-seizoenkaarthouders. Voor kinderen tot en met 16 jaar geldt daarnaast een gereduceerd tarief van € 5,- per toegangsbewijs.

Voor het bemachtigen van een kaart kun je terecht op www.cambuurkaarten.nl en daarnaast ben je ook welkom bij het SC Cambuur Servicepunt op het kassaplein (bestel je als seizoenkaarthouder een kaart online, dan wordt de prijs automatisch aangepast van € 10,- naar € 5,- na het inloggen met je Cambuur-account).

Voor deze oefenpartij zijn alleen de Noord- en West-tribune geopend en hier geldt vrije zit. Het stadion is geopend vanaf 16.00 uur en te betreden via de ingang op het Cambuurplein naast de Action en de ingang achter Noord. Voor de late beslissers zijn de kassa’s bij het stadion zaterdag eveneens geopend en kun je hier een kaartje bemachtigen.

Graag tot zaterdag in het Cambuur Stadion!

Foto: www.dijksmedia.nl