058-2963300
Komende zaterdag in het Cambuur Stadion: oefenduel SC Cambuur – Heracles Almelo

Komende zaterdag in het Cambuur Stadion: oefenduel SC Cambuur – Heracles Almelo

18 juli 2023, 10:21

De voorbereidingsperiode van het seizoen 2023/2024 is in volle gang voor SC Cambuur met zaterdag alweer het derde oefenduel in deze fase. In het eigen Cambuur Stadion speelt de ploeg van hoofdtrainer Sjors Ultee dan vanaf klokslag 14.30 uur tegen Heracles Almelo en deze wedstrijd zal qua lengte in totaal twee helften van zestig minuten bedragen.

Hieronder vind je daarom alle praktische informatie omtrent het bijwonen van deze vriendschappelijke wedstrijd.

SC Cambuur – Heracles Almelo (oefenwedstrijd)
Zaterdag 22 juli | 14.30 uur
Cambuur Stadion

Seizoenkaarthouders van SC Cambuur kunnen op vertoon van hun pas deze oefenwedstrijd gratis bezoeken en na het betreden van het Cambuur Stadion via de ingang achter de Noord-tribune, naast de Action of het kassaplein een plekje op de Noord- of West-tribune uitzoeken (er geldt tijdens dit vriendschappelijke duel namelijk vrije zit). Voor een hapje en/of een drankje zijn onder beide tribunes één of meerdere kiosken geopend.

Niet-seizoenkaarthouders zijn uiteraard ook van harte welkom om het oefenduel bij te wonen, maar dienen hiervoor wel een kaartje aan te schaffen. Deze kosten € 10,- per stuk (en € 7,50 voor kinderen tot en met 16 jaar) en zijn verkrijgbaar via de online kaartverkoop en op de wedstrijddag zelf vanaf 13.30 uur bij het Servicepunt op het kassaplein.

Graag tot zaterdag in het Cambuur Stadion!

Foto: www.dijksmedia.nl