058-2963300
DEZE ZATERDAG: Open Dag SC Cambuur!

DEZE ZATERDAG: Open Dag SC Cambuur!

7 juli 2017, 13:50

Onze jaarlijkse Open Dag staat weer voor de deur! Morgen (8 juli) is het eindelijk zover en gaan we er weer een fantastische dag voor jong en oud van maken.

Uiteraard staan de handtekeningsessie en spelerspresentatie weer prominent op het programma en is de nieuwste merchandise (waaronder het nieuwe thuisshirt) te koop bij de stand in de gracht voor de West-tribune.

Nieuw dit jaar is dat we het veld van VV Leeuwarden achter de Oost-tribune hebben gereserveerd voor de jongste supporters. Hier pakt de KidsClub uit met allerlei speeltoestellen, clinics en leuke activiteiten. Ook is er de mogelijkheid om je te laten schminken en natuurlijk zal ook Camigo aanwezig zijn.

De ruimte achter de Noord-tribune is deze editie de plek voor de iets oudere supporters. Hier zullen onder andere DJ Uzi Leeuwarden en de DJ’s Martin Harder & Ricardo Silvio hun kunsten laten horen en zijn er demonstraties van een tattoo-artist en een workshop spandoek maken.

Als afsluiter van de Open Dag zullen de jonge talenten uit onze beloften het op gaan nemen tegen de helden van vroeger van Oud Cambuur. En uiteraard is de toegang ook dit jaar weer helemaal gratis!

Het globale programma ziet er als volgt uit:

Tijdstip Activiteit
12.00 uur Start Open Dag
12.00 uur – einde Bezichtigen spelersbus en stadion
12.00 – 16.30 uur Start activiteiten Kids- en Supportersplein
13.00 uur Handtekeningsessie
13.30 uur Bootcamp / Sportevents / Demo’s op het hoofdveld
15.30 uur Spelerspresentatie
16.30 uur Jong SC Cambuur – Oud SC Cambuur
17.45 uur Einde Open Dag

Graag tot op de Open Dag!

Foto: www.dijksfotografie.com