058-2963300
Zaterdag ouderwets ‘Avondje Cambuur’ met Supportersplein achter Noord

Zaterdag ouderwets ‘Avondje Cambuur’ met Supportersplein achter Noord

23 februari 2022, 16:56

Komende zaterdag mag SC Cambuur voor het eerst sinds oktober vorig jaar aantreden in een tot aan de nok toe gevuld Cambuur Stadion en ontvangt het in eigen huis Fortuna Sittard. En om de massale terugkeer van de supporters op de tribunes te vieren trappen we deze MATCHDAY daarom af met een Supportersplein achter de Noord-tribune!

Vanaf klokslag 19.00 uur (twee uren voor de aftrap van het duel) zal het Supportersplein worden geopend en ditmaal zal niemand minder dan de Leeuwarder volkszanger Joepie van Tuinen de muziek verzorgen. Tot en met 20.00 uur kun je (alleen) op het plein bovendien profiteren van een mooie aanbieding: vier halve liters Amstel bier voor slechts € 15,-!

Supporters in het bezit van een Seizoenkaart of losse kaart voor SC Cambuur – Fortuna Sittard zijn van harte welkom om het Supportersplein te bezoeken en hiervoor dient de ingang naast de Action te worden gebruikt. Nog geen kaart voor zaterdag in je bezit? Scoor er dan nog snel ééntje in ons digitale stadion (er is nog een klein aantal beschikbaar).

Graag tot zaterdag in het Cambuur Stadion!

Foto: www.dijksmedia.nl