058-2963300
Zaterdag voor SC Cambuur – FC Emmen weer een Supportersplein achter Noord

Zaterdag voor SC Cambuur – FC Emmen weer een Supportersplein achter Noord

30 maart 2023, 11:08

De interlandperiode zit erop en aankomend weekend is het weer tijd voor Eredivisievoetbal. In een wederom uitverkocht Cambuur Stadion is het voor SC Cambuur zaterdag tijd voor het uiterst belangrijke treffen tegen FC Emmen waarbij maar één ding telt: winnen! Om 20.00 uur zal er worden afgetrapt aan het Cambuurplein en om de stemming er voor aanvang weer helemaal te brengen organiseren we ook dit duel natuurlijk weer een Supportersplein achter de Noord-tribune.

Zaterdag vanaf klokslag 18.30 uur ben je hier meer dan welkom om de MATCHDAY goed af te trappen en ditmaal zullen de DJ’s Svenergie en Beuker-T hier voor de muzikale omlijsting zorgen (de hardere stijlen). Daarnaast zal DJ Quinten op het Poppodium achter de Oost-tribune staan er voor veel gezelligheid zorgen in de aanloop naar het eerste fluitsignaal.

Zoals altijd kun je ook tijdens SC Cambuur – FC Emmen tot een uur voor de aftrap (in dit geval 19.00 uur) in het gehele stadion profiteren van onze speciale bier aanbieding: zes overheerlijke Amstel biertjes voor de prijs van slechts € 15,-.

Graag tot zaterdag in het Cambuur Stadion!

Foto: Cambuur Media