058-2963300
Zaterdag voorafgaand aan SC Cambuur – PSV wederom Supportersplein achter Noord

Zaterdag voorafgaand aan SC Cambuur – PSV wederom Supportersplein achter Noord

20 april 2022, 14:04

Na een weekend zonder competitievoetbal komt SC Cambuur deze zaterdag (aftrap: 21.00 uur) eindelijk weer in actie en wel in een uitverkocht eigen huis tegen de winnaar van de beker: PSV! Oftewel: het laatste treffen van het seizoen met één van de ploegen uit de traditionele top drie van de Eredivisie. Om de stemming er van tevoren weer optimaal in te brengen organiseren we ook tijdens deze MATCHDAY weer een Supportersplein achter de Noord-tribune!

Vanaf 19.00 uur (twee uren voor aanvang van het duel) zal het Supportersplein worden afgetrapt en ditmaal zullen niemand minder dan DJ Uzi en MC DEN= zorgen voor de muzikale omlijsting. Tot en met 20.00 uur kun je in het hele stadion ook deze keer weer profiteren van deze aanbieding: zes overheerlijke Amstel biertjes voor slechts € 15,-!

Supporters in het bezit van een Seizoenkaart of losse kaart voor SC Cambuur – PSV zijn van harte welkom om het Supportersplein te bezoeken en hiervoor dient de ingang naast de Action te worden gebruikt. Naast het feest achter de Noord-tribune zullen op het poppodium achter Oost DJ Quinten en zangeres Annika hun muzikale kunsten ten gehore brengen. Ook supporters met een Seizoenkaart of losse kaart voor de Zuid-tribune kunnen hier terecht.

Graag tot zaterdag in het Cambuur Stadion!

Foto: www.dijksmedia.nl