058-2963300
Zestal Cambuur-spelers aankomende interlandperiode op pad voor hun land

Zestal Cambuur-spelers aankomende interlandperiode op pad voor hun land

21 maart 2022, 15:21

De tweede interlandperiode van 2022 staat voor de deur en daarin komen ditmaal maar liefst zes spelers van SC Cambuur in actie met hun land. Het betreft ditmaal de heren Calvin Mac-Intosch (Suriname), Issa Kallon (Sierra Leone), Alex Bangura (Sierra Leone)Tamás Kiss (Hongarije O21), Sekou Sylla (Guinee) en Jhondly van der Meer (Haïti).

Speciale vermeldingen daarbij gaat uit naar Calvin Mac-Intosch, Alex Bangura en Sekou Sylla, die voor de allereerste maal in hun carrières mogen aansluiten bij respectievelijk het Surinaams, Sierra Leonees en Guinees elftal. Roberts Uldrikis heeft daarnaast ook weer een oproep voor Letland gekregen, maar zal niet afreizen naar het Oost-Europese land. De spits is namelijk nog herstellende van een kuitblessure en zal in Leeuwarden verder toewerken naar zijn rentree.

Hieronder is een overzicht te vinden van waar en wanneer onze mannen exact in actie komen.

Calvin Mac-Intosch (Suriname)
Het nationale elftal van Suriname neemt het aankomende zondag in vriendschappelijk verband op tegen Thailand. Het duel zal worden afgewerkt in het Zuidoost-Aziatische land en begint om 14.00 uur Nederlandse tijd.

Issa Kallon & Alex Bangura (Sierra Leone)
Voor Sierra Leone liggen een drietal vriendschappelijke ontmoetingen in het verschiet. Het Afrikaanse land neemt het in Antalya in Turkije op donderdag op tegen Togo (aftrap: 17.00 uur), op zondag tegen Liberia (aftrap: 14.00 uur) en volgende week dinsdag tegen de Republiek Congo (aftrap: 14.00 uur).

Tamás Kiss (Hongarije O21)
In de kwalificatiereeks voor het EK 2023 komt Hongarije O21 tweemaal in actie. Donderdag is in eigen land San Marino O21 de opponent (aftrap: 16.30 uur) en volgende week dinsdag gaat het op bezoek bij Polen O21 (aftrap: 16.00 uur).

Sekou Sylla (Guinee)
Het Guinees elftal speelt deze week net als Suriname één vriendschappelijke wedstrijd en wel tegen Zuid-Afrika. Het duel wordt  vrijdag om 18.00 uur afgewerkt in Frankrijk.

Jhondly van der Meer (Haïti)
Het nationale elftal van Haïti speelt net als Suriname deze week slechts één oefenwedstrijd. Komende zondagavond neemt het Caribische land het vanaf 22.00 uur in de Verenigde Staten op tegen Guatemala.

Veel succes toegewenst en maak ons trots mannen!

Foto: www.dijksmedia.nl