058-2963300
Zestien kinderen beleven VIP weekend dankzij Cambuur Verbindt en Hotel Post Plaza

Zestien kinderen beleven VIP weekend dankzij Cambuur Verbindt en Hotel Post Plaza

30 augustus 2022, 16:53

Op zaterdag 27 en zondag 28 augustus beleefden zestien kinderen uit Leeuwarden twee hele speciale dagen. Tijdens deze dagen vond namelijk wederom het VIP weekend plaats, georganiseerd door Cambuur Verbindt in samenwerking met Hotel Post Plaza in het centrum van onze eigen stad.

Het VIP weekend zat boordevol met leuke activiteiten en begon in  het Cambuur Stadion, waar alle kinderen hun eigen tenue ontvingen. In deze prachtige tenues werd vervolgens een balletje getrapt op het veld van het stadion.

Na het voetballen vertrok het gezelschap met de spelersbus van SC Cambuur richting het Post Plaza Hotel. Hier werden de kinderen hartelijk ontvangen met een glaasje kinderchampagne en kregen zij de toegangspas van hun eigen hotelkamer. “Wauw, wat een mooie kamer”, aldus Daniel, één van de deelnemers aan het VIP weekend!

Na een heerlijk diner in het hotel werd wederom in stijl met de Cambuur-bus koers gezet naar de Grote Wielen, om hier te gaan paintballen. “Dit hebben we altijd al willen doen!”, aldus de kinderen luidkeels in koor.

Eenmaal terug in het hotel konden de kinderen nog genieten van een hapje en drankje tijdens een heuse bingo avond. Daarna was het toch echt bedtijd, want ook de zondag beloofde een drukke dag te worden.

Rond 8.00 uur werden de kinderen namelijk wakker gebeld voor het ontbijt. Vervolgens vertrok de groep naar Aqua Zoo en werd er tevens gemidgetgolft. Rond half vier werden de kinderen naar het Cambuur Stadion gebracht voor het duel SC Cambuur – AZ. Ook lag er een belangrijke taak voor hun te wachten, namelijk het doekdragen op de middencirkel tijdens de opkomst van de spelers. Uiteraard werd de wedstrijd ook bijgewoond vanaf de tribunes.

Na het laatste fluitsignaal was het tijd om afscheid van elkaar te nemen en werden de kinderen weer opgehaald door hun ouders/begeleiders. Het was een fantastisch en onvergetelijk weekend, mede dankzij de fantastische hulp van het Post Plaza Hotel, de jongerenwerkers van Amaryllis en SC Cambuur. Ontzettend bedankt!

Met het VIP weekend heeft Cambuur Verbindt kunnen realiseren dat deze zestien kinderen na de zomervakantie ook een vakantieverhaal kunnen vertellen op school en daar doet de stichting het voor!

Foto’s: Cambuur Verbindt