058-2963300
Zo werkt de Gouden Seizoenkaart (beschikbaar tot 1 mei)

Zo werkt de Gouden Seizoenkaart (beschikbaar tot 1 mei)

29 april 2019, 13:50

Dit jaar kun je naast de standaard verlenging ook kiezen voor een Gouden Seizoenkaart. Aangezien dit een nieuw en eenmalig concept is leggen we alle voordelen van de Gouden Seizoenkaart graag nog een keer uit.
_________

Met het goede nieuws over het nieuwe stadion is het niet overdreven om te stellen dat we als SC Cambuur aan de vooravond staan van een Gouden Toekomst. Hier kun je als supporter alvast bij aanhaken door te kiezen voor de gouden optie. Hiermee verleng je je seizoenkaart voor de resterende tijd in het huidige stadion (naar verwachting 2 seizoenen*).

Je krijgt dan niet alleen letterlijk een nieuwe gouden pas, maar bij de overstap naar het nieuwe stadion is het stoeltje waar je op hebt gezeten/gestaan van jou. Daarbovenop ontvang je ook nog eens 20% korting op je eerste seizoenkaart in het nieuwe stadion. Betalen doe je voorafgaand aan elk seizoen in de maand april **.

Wees er wel snel bij, want de gouden seizoenkaart is beschikbaar tot 1 mei.

Online of bij het stadion
Een verlenging of aanvraag van een Gouden Seizoenkaart kan op twee manieren. Bij de administratie van het Cambuur Stadion kun je bij het invullen van het formulier bovenaan je keuzen omcirkelen. Online is het minstens zo makkelijk. Volg hier de simpele stappen in het bestelproces en kies bij ‘Prijstype’ vervolgens voor de optie ‘Gouden Seizoenkaart’.

> Klik hier om je seizoenkaart online te verlengen

Vragen
Kom je er niet uit en wil je graag geholpen worden door één van onze medewerkers? Dan mag je ons altijd mailen (info@cambuur.nl), bellen (058 – 296 33 00) of een bericht sturen via social media (Twitter of Facebook).

Graag tot in het Cambuur Stadion!

* Wanneer de stadionontwikkeling vertraging oploopt blijft het huidige tarief van kracht
** Bij de gouden seizoenkaart is het niet mogelijk om in termijnen te betalen