058-2963300
Zondag GASGEVUH: vanaf 12.00 uur Supportersplein achter Noord

Zondag GASGEVUH: vanaf 12.00 uur Supportersplein achter Noord

20 oktober 2021, 16:08

Komende zondag is het tijd voor het volgende ontmoeting met een topploeg in eigen huis voor SC Cambuur. Vanaf 14.30 uur nemen de geel-blauwen het dan op tegen Feyenoord en om deze MATCHDAY goed af te trappen organiseren we (in samenwerking met de M.I.-Side) voor het eerst sinds lange tijd weer een Supportersplein achter de Noord-tribune!

Het Supportersplein zal om klokslag 12.00 uur worden geopend. Voor een stukje muzikale omlijsting is ook gezorgd, want niemand minder dan de DJ acts Dutch Movement en Da Maze vs. Muur zullen een optreden komen verzorgen. Daarnaast heeft onze cateraar Event Catering tot aan de aftrap een aanbieding voor alle bezoekers van het Supportersplein, namelijk een overheerlijk broodje hamburger speciaal voor slechts € 3,-!

Supporters in het bezit van een Seizoenkaart of losse kaart voor SC Cambuur – Feyenoord zijn van harte welkom om het Supportersplein te bezoeken en hiervoor dient de ingang naast de Action te worden gebruikt. Bij het betreden van het plein dien je daarnaast een geldige QR-code (via de CoronaCheck-app of op papier) en je toegangsbewijs te tonen.

Graag tot zondag in het Cambuur Stadion!