058-2963300
Zondag voorafgaand aan SC Cambuur – AZ Supportersplein met ditmaal Marco TC

Zondag voorafgaand aan SC Cambuur – AZ Supportersplein met ditmaal Marco TC

25 augustus 2022, 13:19

Met een meer dan behoorlijke buit van vier punten uit twee ontmoetingen op vreemde bodem mag SC Cambuur komend speelweekend weer aantreden in het Cambuur Stadion! Zondag vanaf 16.45 uur gaat de bal opnieuw rollen in eigen huis en nemen de geel-blauwen het op tegen AZ. En net zoals tijdens het eerste thuisduel van het seizoen organiseren we ook ditmaal voorafgaand aan het eerste fluitsignaal weer een knallend Supportersplein achter de Noord-tribune.

Vanaf 14.45 uur kun je samen met al je (Cambuur-)vrienden, familieleden en kennissen terecht op het Supportersplein, waar ditmaal niemand minder dan de Leeuwarder volkszanger Marco TC voor een liveoptreden zal verzorgen. Bovendien zal de zanger in de rust een optreden verzorgen voor onze bezoekers uit Alkmaar in het uitvak. Verder is ook DJ Quinten zondag weer van de partij in het Cambuur Stadion en wel op het Poppodium achter de Oost-tribune met zijn muziek.

Alle supporters in het bezit van en seizoenkaart of losse kaart zijn van harte welkom om het Supportersplein te bezoeken en hiervoor dient de ingang naast de Action op het Cambuurplein te worden gebruikt. Het eerste uur (tot 15.45 uur) kun je in het hele stadion bovendien profiteren van de volgende aanbieding: zes heerlijke Amstel biertjes voor slechts € 15,-!

Ben je nog niet in het bezit van een losse kaart voor SC Cambuur – AZ, maar wil je er wel bij zijn aan het Cambuurplein zondag? Ga dan snel naar www.cambuurkaarten.nl, want voor het duel zijn momenteel nog een aantal verkrijgbaar.

Graag tot zondag in het Cambuur Stadion!

Foto: www.dijksmedia.nl