058-2963300
Zondag voorafgaand aan SC Cambuur – N.E.C. wederom Supportersplein achter Noord

Zondag voorafgaand aan SC Cambuur – N.E.C. wederom Supportersplein achter Noord

31 maart 2022, 17:09

De interlandperiode is voorbij en komend weekend dendert de Eredivisie-trein in verder met voor SC Cambuur zondag vanaf 16.45 uur het thuisduel tegen N.E.C. Nijmegen. Hierbij mogen de geel-blauwen wederom rekenen op de steun van een uitverkocht Cambuur Stadion! En vanwege die twee redenen organiseren we ook tijdens deze MATCHDAY weer een Supportersplein achter de Noord-tribune, zodat je alvast helemaal in de stemming kunt komen.

Vanaf 15.00 uur zal het Supportersplein worden afgetrapt en ditmaal zal niemand minder dan zanger Alex van Kammen zorgen voor de muzikale omlijsting. Tot en met 15.45 uur kun je in het hele stadion ook dit duel weer profiteren van deze aanbieding: zes overheerlijke Amstel biertjes voor slechts € 15,-!

Supporters in het bezit van een Seizoenkaart of losse kaart voor SC Cambuur – N.E.C. zijn van harte welkom om het Supportersplein te bezoeken en hiervoor dient de ingang naast de Action te worden gebruikt. Naast het feest achter de Noord-tribune zal achter de Oost-tribune op het poppodium DJ Quinten wederom zijn muzikale kunsten ten gehore brengen. Ook supporters met een kaartje voor de Zuid-tribune kunnen hier terecht.

Graag tot zondag in het Cambuur Stadion!

Foto: www.dijksmedia.nl