058-2963300
Zondag weer in eigen huis: steun SC Cambuur tegen Willem II!

Zondag weer in eigen huis: steun SC Cambuur tegen Willem II!

14 september 2023, 14:48

Na de prima 3-1 overwinning op FC Den Bosch in eigen huis van afgelopen zaterdag komt SC Cambuur deze week weer in actie aan het Cambuurplein. Komende zondag vanaf 16.45 uur nemen de geel-blauwen het namelijk op tegen Willem II met als doel opnieuw een driepunter en daarmee de derde thuiszege op rij. Ben jij er ook weer bij om Sjors Ultee en zijn manschappen te steunen tijdens deze missie? Schaf dan nu je kaarten aan (de Noord-tribune is al wel uitverkocht)!

De losse kaartverkoop voor deze thuiswedstrijd is al bijna twee weken in volle gang via www.cambuurkaarten.nl en is alleen voor supporters met een seizoen- of clubkaart. Heb je nog geen clubkaart, dan niet getreurd, want deze kaart is gewoon online te bestellen. Na het voltooien van je bestelling is je account direct actief.

SC Cambuur – Willem II
Zondag 17 september | 16.45 uur
Cambuur Stadion

Start kaartverkoop: Dinsdag 29 augustus, 10.00 uur
Clubkaart-verplichting: Ja
Maximaal aantal kaarten: Vier stuks (per seizoen-/clubkaarthouder)

Gezien de beperkte capaciteit adviseren we om niet te lang te wachten met het aanschaffen van kaarten. Daarnaast heb je de meeste kans in de online kaartverkoop, waar je eenvoudig een mooi plekje kunt uitzoeken in ons digitale stadion.

> Klik hier om naar de online kaartverkoop te gaan

Graag tot dan in het Cambuur Stadion!

Foto: www.dijksmedia.nl