058-2963300
Zonovergoten Kids-Clinic SC Cambuur

Zonovergoten Kids-Clinic SC Cambuur

13 mei 2016, 14:49

Op 11 mei werd in samenwerking met de Jumbo supermarkt aan het Cambuurplein, een Kids-clinic georganiseerd. Veertig voetbalgekke kinderen mochten in het Cambuur Stadion hun voetbalkunsten laten zien. De omstandigheden konden niet beter. 25 graden, een goed speelveld en mooie trainingsoefeningen. Alle ingrediënten voor een geslaagde middag.

Om 15.00 uur werd er afgetrapt met een groepsfoto. Na de foto begonnen de kinderen aan de oefeningen. De oefeningen bestonden onder andere uit het nemen van strafschoppen, voetbalbowlen, voetbalestafette en een panna knock-out wedstrijd. Ook de spelers van SC Cambuur werden regelmatig uitgenodigd voor een wedstrijdje tegen één van de kandidaten. Zo liet Jergé Hoefdraad zijn kwaliteiten in de panna knock-out zien en ook Furdjel Narsingh en Vytas Andriuskevicius vermaakten zich erg goed met de oefeningen.

Nadat alle zes oefeningen door de kinderen waren voltooid, was het weer tijd voor een drinkpauze. Door de hitte werden de drinkpauzes door alle deelnemers goed benut. Ondertussen werden goody bags uitgedeeld. Omdat iedereen de clinic goed had doorlopen kregen alle kinderen ook nog een certificaat voor hun deelname.  De dag werd om 17.30 uur passend afgesloten met een echte rondleiding door het Cambuur Stadion.

IMG_3015