058-2963300
Restitutie seizoenkaarthouders seizoen 19-20′

Restitutie seizoenkaarthouders seizoen 19-20′

Beste supporter. We missen je! Het beste seizoen uit onze clubhistorie is abrupt ten einde gekomen en sinds 28 februari is er geen wedstrijd meer gespeeld in het Cambuur Stadion. Veel te lang geleden wat ons betreft en we hopen je snel weer te mogen begroeten bij een wedstrijd in ons eigen mooie stadion.

Omdat niet alle thuiswedstrijden in het seizoen 2019/2020 zijn gespeeld en we de geweldige steun die we hebben mogen ontvangen allesbehalve vanzelfsprekend vinden, willen we je graag informeren over de mogelijkheid tot restitutie. 

Uiteraard hopen we dat jij als trouwe seizoenkaarthouder de club wilt steunen in deze moeilijke tijd door af te zien van restitutie. Hier zouden we je enorm dankbaar voor zijn en hiermee draag je een steentje bij om SC Cambuur door de coronacrisis te loodsen. Aan de andere kant zullen we het niemand kwalijk nemen als je wel voor restitutie kiest en hebben we daar alle begrip voor. 

De mogelijkheden zijn als volgt:

1. Geen restitutie 
Hiermee geef je aan dat je geen restitutie wenst voor de gemiste wedstrijden en steun je de club enorm. Om voor deze optie te kiezen hoef je helemaal niks te doen. 

2. Restitutie
Als tegemoetkoming voor de gemiste wedstrijden kun je kiezen voor vier losse tickets in het seizoen 2020/2021. Om hier gebruik van te maken dien je het onderstaande formulier in te vullen. Je krijgt vervolgens in de aanloop naar het nieuwe seizoen een viertal vouchers waarmee je tickets kunt aanschaffen voor een thuiswedstrijd(en) naar keuze. Let op: geef voor 1 juli 2020 aan of je gebruik wilt maken van deze mogelijkheid. 

Namens iedereen bij de club bedankt voor je steun in het afgelopen seizoen en hopelijk tot snel!

PS Kom jij er samen met ons aan en heb je je seizoenkaart nog niet verlengd?! Klik dan snel op de link en strijd mee voor sportieve revanche: www.cambuurkomteraan.nl.