058-2963300
Restitutie uitkaarthouders seizoen 19-20′

Restitutie uitkaarthouders seizoen 19-20′

Beste supporter. We missen je! Het beste seizoen uit onze clubhistorie is abrupt ten einde gekomen en sinds 28 februari is er geen wedstrijd meer gespeeld in het Cambuur Stadion. Veel te lang geleden wat ons betreft en we hopen je snel weer te mogen begroeten bij een wedstrijd in ons eigen mooie stadion.

Omdat je bij ons staat ingeschreven voor een uitwedstrijd die helaas niet meer wordt gespeeld willen we je bij deze graag informeren over de mogelijkheid tot restitutie. Uiteraard hopen we dat je de club wilt steunen in deze moeilijke tijd door af te zien van restitutie, maar we begrijpen heel goed dat dit niet voor iedereen mogelijk is en daarom kun je kiezen uit twee opties.  

De mogelijkheden zijn als volgt:

1. Geen restitutie 
Hiermee geef je aan dat je geen restitutie wenst voor de gemiste wedstrijd(en) en steun je de club enorm. Om voor deze optie te kiezen hoef je helemaal niks te doen. 

2. Restitutie
Het is ook mogelijk om het volledige bedrag van de gemiste uitwedstrijd terug te krijgen. Hiervoor verzoeken we je om onderstaand formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Het openstaande bedrag wordt dan in de maand juli naar het opgegeven bankrekeningnummer overgemaakt. Let op: geef voor 1 juli 2020 aan of je gebruik wilt maken van deze mogelijkheid.

Namens iedereen bij de club bedankt voor je steun in het afgelopen seizoen en hopelijk tot snel!