058-2963300
Kaarten

Seizoenkaarten

‘Ga staan als je voor Cambuur bent!’ Het is regelmatig te horen op de tribunes in het Cambuur Stadion en misschien wel meer nodig dan ooit. We zijn namelijk bezig aan een tot dusver teleurstellend seizoen en staan aan de vooravond van een gouden toekomst. Een toekomst die alleen werkelijkheid wordt als we er -juist nu- samen de schouders onder zetten.

Daarom hebben we met Henk de Jong en Sandor van der Heide twee trainers aangetrokken die niet alleen het Cambuur-DNA hebben, maar ook voor langere tijd aan de club zijn verbonden. Met deze nieuwe energie willen we volle kracht vooruit richting het nieuwe stadion en daar horen sportieve prestaties én een vol stadion bij.

Geen btw-verhoging
Daarom hebben we besloten om ook als club op te staan en de btw-verhoging van de overheid (van 6% naar 9 %) niet door te voeren bij de seizoenkaarten en voor onze rekening te nemen. Als dank voor de trouwe steun blijven de prijzen van de seizoenkaarten dus precies gelijk aan het afgelopen seizoen. Bij de losse kaarten zal deze btw-verhoging overigens wel worden doorgevoerd.

Kinderen extra goedkoop
Daarnaast hebben we de prijzen van seizoenkaarten voor kinderen sterk verlaagd. Iedereen onder de 12 jaar (geboren na 1 juli 2007) gaat vanaf het seizoen 2019/2020 slechts € 75,- betalen. Dit tarief geldt alleen voor de Oost- en Zuid-tribune.

Sta jij ook op voor Cambuur?! Schaf dan nu je seizoenkaart aan via www.cambuurseizoenkaart.nl. Het toegangsrecht voor het nieuwe seizoen wordt dan direct bijgeschreven op je huidige pas. Hier kun je ook terecht als je volgend seizoen de wedstrijden vanaf een andere plek in het stadion wilt bekijken. In beide gevallen dien je rechtsboven in te loggen met onderstaande gegevens.

Natuurlijk ben je ook van harte welkom bij de administratie van het Cambuur Stadion om je seizoenkaart te verlengen.

Namens iedereen bij de club enorm bedankt voor je steun en op naar een fantastisch voetbaljaar!

Spelers tweets
Daniel Bouman @dan_bouman woensdag 16 oktober, 11:52

@chrisgantonas

Daniel Bouman @dan_bouman woensdag 16 oktober, 07:45

What an honour and incredible experience going on training camp with the Australia U23 team in Qatar. And being… https://t.co/SBrMIlzqPR

Daniel Bouman @dan_bouman donderdag 10 oktober, 20:24

@SCCambuurLwd Dankjewel!

Volg SC Cambuur
21.297
45313
4520
22356
SC Cambuur voor elkaar!