058-2963300
Damesevenement bij De Schoenenfabriek

Damesevenement bij De Schoenenfabriek

De Schoenenfabriek lanceert Notch by Nardia, de eerste schoenencollectie van één van hun eigen medewerkers: Nardia van den Poll. Na haar studie product design aan de Artez Hogeschool voor Kunsten in Arnhem, leerde zij schoenen ontwerpen aan de DHTA in Utrecht. Hierna is ze gaan werken bij De Schoenenfabriek in Groningen, waar de 24-jarige nu de kans heeft gekregen haar eigen collectie te ontwerpen. Deze collectie is nu exclusief verkrijgbaar bij De Schoenenfabriek.

Collectie
De allereerste collectie van Nardia is een high-end lijn bestaande uit twee modellen in verschillende kleuren: een instapper en een pump. De schoenen zijn handgemaakt in Portugal en zijn geïnspireerd op de vouwkunst origami. Nardia schetst haar schoenen niet, maar werkt vanuit papier, schaar en leest en vouwt de vorm om de voet. Bekijk haar Facebook.

Het programma

Met de spelersbus zijn de vrouwen naar de Schoenenfabriek gereden waar ze zin ontvangen met een heerlijk hapje en drankje. Na een leuke presentatie over de Schoenenfabriek en de nieuwe collectie was er nog de gelegenheid om rustig rond te kijken in de winkel en schoenen te passen.