058-2963300
WIJ! Maatschappelijke ondersteuning in maatschappelijk vak

WIJ! Maatschappelijke ondersteuning in maatschappelijk vak

1 december 2017, 16:55

WIJ! Maatschappelijke ondersteuning te gast in maatschappelijk vak

Vanavond hebben we tijdens de wedstrijd SC Cambuur – Telstar weer een mooi arsenaal aan bezoekers op uitnodiging van Cambuur Verbindt in het stadion. Net als bij iedere thuiswedstrijd hebben we ook deze keer ons maatschappelijk vak weer goed gevuld. Naast het maatschappelijk vak hebben we sinds een aantal weken ook elke thuiswedstrijd kinderen die het doek van Cambuur Verbindt op de middenstip vasthouden.   

Maatschappelijk vak                                                                                                                               

Vanavond hebben we in ons maatschappelijk vak de organisatie WIJ! Op bezoek. Deze organisatie zet zich in voor maatschappelijke ondersteuning voor iedereen die dat nodig heeft. WIJ! Ondersteunt mensen die zelfstandig willen wonen maar die door een verstandelijke beperking, verslavingsproblematiek of een psychiatrische aandoening bij een aantal zaken extra hulp nodig heeft.   

Doek Cambuur Verbindt                                                                                                                                 

Naast WIJ! Hebben we vanavond ook een groep kinderen via stichting Wellzo op bezoek. Zij zullen namens Cambuur Verbindt vanavond het doek op de middenstip dragen. Wellzo is één van onze maatschappelijke partners binnen Cambuur Verbindt.  

Wij wensen al onze gasten vanavond een fijne wedstrijd toe!