058-2963300
Op paaszondag naar Enschede voor het treffen bij FC Twente (met beperkte capaciteit, update)

Op paaszondag naar Enschede voor het treffen bij FC Twente (met beperkte capaciteit, update)

6 april 2023, 9:23

UPDATE | Inmiddels gaan precies 33 SCC-ers zondag mee naar de uitwedstrijd tegen FC Twente. Daarnaast is het vanaf heden voor supporters die geen loyaltypunten maar wel een uitkaart bezitten ook mogelijk om kaarten aan te schaffen.

Naar Eindhoven mochten we helaas geen supporters meenemen, naar Excelsior Rotterdam onlangs dan weer wel en op zondag 9 april naar Enschede is de capaciteit van het uitvak beperkt. Dit heeft de lokale vierhoek van Enschede besloten naar aanleiding van het besluit van de politie Noord-Nederland om geen agenten meer mee te sturen naar uitwedstrijden en het besluit van de politie Nederland om in dat geval geen uitsupporters meer toe te laten. Zoals we hier al schreven is de club het hier pertinent mee oneens en blijven we het inhoudelijke gesprek zoeken om hier verandering in te brengen.

De verwachting is echter dat dit op korte termijn niet zal gaan veranderen en daarom zullen we in de uitwedstrijd tegen FC Twente moeten doen met een verplichte buscombi en een maximaal aantal van 250 meereizende supporters. Dit is de reden dat er zal worden gewerkt met voorrangsregeling voor trouwe bezoekers van uitwedstrijden door middel van het loyaltysysteem. Daarnaast is alcohol niet toegestaan in zowel de bussen als het uitvak van De Grolsch Veste.

Hieronder vind je desondanks alle praktische informatie over hoe je SC Cambuur kunt steunen tijdens deze uitwedstrijd.

FC Twente – SC Cambuur
Zondag 9 april | 12.15 uur
De Grolsch Veste

Vervoersregeling: Verplichte buscombi
Beschikbare kaarten: 250
Loyalty: Voor een bezoek aan deze wedstrijd ontvang je 1 loyaltypunt
Uitkaart: Verplicht
Sluitingsdatum kaartverkoop: Donderdag 6 april, 17.00 uur

Start kaartverkoop: Om trouwe bezoekers van uitwedstrijden voorrang te geven, werken we bij de kaartverkoop voor dit duel op vreemde bodem met het inmiddels bekende loyaltysysteem. De kaartverkoop zal in deze volgorde gaan:

Donderdag 23 maart, 10.00 uur: Supporters met 20 loyaltypunten of meer
Dinsdag 28 maart, 10.00 uur: Supporters met 10 loyaltypunten of meer
Donderdag 30 maart, 10.00 uur: Supporters met 5 loyaltypunten of meer
Dinsdag 4 april, 10.00 uur: Alle supporters met een uitkaart

Buscombi

  • Prijs: € 35,- (leden van de SCS Kern van Cambuur betalen € 30,-)
  • Vertrek vanaf het Cambuurplein om 9.00 uur
  • Supporters dienen uiterlijk 08.45 uur aanwezig te zijn
  • Instap op vertoon van uitkaart en e-ticket

Kaartverkoop alleen online
De kaartverkoop voor uitwedstrijden gaat volledig online, wel zo gemakkelijk! Klik op de link om naar de speciale uitwedstrijden-website www.cambuurawaydays.nl te gaan en je kaarten voor deze awayday aan te schaffen.

Nog goed om te weten: in het uitvak van De Grolsch Veste kan alleen worden betaald met de pin en zowel in de bussen als het stadion is geen alcohol toegestaan.

Graag tot in Enschede!

Foto: www.dijksmedia.nl