058-2963300
Bouwgroep Dijkstra Draisma twee jaar langer hoofdsponsor van SC Cambuur

Bouwgroep Dijkstra Draisma twee jaar langer hoofdsponsor van SC Cambuur

16 mei 2017, 13:04

Het is inmiddels al een vertrouwd gezicht: het logo van Bouwgroep Dijkstra Draisma dat op de borst prijkt van het Cambuur-shirt. Het is dan ook met trots dat we kunnen melden dat de samenwerking met onze trouwe hoofdsponsor met twee seizoenen is verlengd.

Sinds het seizoen 2010/2011 is Bouwgroep Dijkstra Draisma als hoofdsponsor verbonden aan de club. Daarmee mag de Bouwgroep met vestigingen in Bolsward en Dokkum zich één van de trouwste sponsoren in het betaalde voetbal noemen.

En dat is zeker in deze tijd heel bijzonder, weet ook Algemeen Directeur Ard de Graaf. “Het zegt alles over de uitstekende band die we als club met Bouwgroep Dijkstra Draisma hebben. Dat is niet alleen op zakelijk gebied: BGDD is ook heel betrokken bij onze supporters. Zo financierden ze bijvoorbeeld een deel van de kosten voor het bezoeken van de uitwedstrijd tegen AZ. We kunnen echt op elkaar bouwen en versterken elkaar op vele gebieden. Prachtig dat we deze fijne samenwerking een vervolg kunnen geven.”

Over BGDD
Bouwgroep Dijkstra Draisma werkt vanuit meer dan 110 jaar bouwervaring met zo’n 325 medewerkers aan een mooie en bewoonbare wereld. Een praktische aanpak en innovatieve oplossingen zonder het vakmanschap uit het oog te verliezen. In 2016 heeft BGDD de Duurzaam Bouwen Award in ontvangst mogen nemen als meest duurzame bouwer van Nederland. Met het merk DD Wonen bieden zij duurzame en complete oplossingen voor nieuwbouw, renovatie, leefbaarheid en zorg. Gericht op maximaal wooncomfort.

Kijk voor meer informatie over Bouwgroep Dijkstra Draisma op www.bgdd.nl.

Foto: www.dijksfotografie.com