058-2963300
UPDATE | Dankzij Dijkstra Draisma voor slechts € 15,- naar de halve finale!

UPDATE | Dankzij Dijkstra Draisma voor slechts € 15,- naar de halve finale!

6 februari 2017, 13:28

Afgelopen zaterdag hebben we bekend gemaakt dat supporters dankzij Bouwgroep Dijkstra Draisma voor slechts € 15,- van de partij kunnen zijn bij de halve finale. Een fantastische actie van onze hoofdsponsor, waarvoor vele bedankjes van supporters voorbij kwamen op social media. Daarnaast kwamen er ook nog een aantal vragen en opmerkingen binnen en die willen we bij deze zo goed mogelijk beantwoorden. Daarom onderstaand een aantal verduidelijkingen en aanpassingen.

– Pinnen is gewoon mogelijk in ’t Hertje (graag zelfs).
– Met ‘het bezoeken van een uitwedstrijd van SC Cambuur’ bedoelen we enkel het bezoeken van een uitwedstrijd in het uitvak. Zat je in de line-up of heb je kaarten gewonnen voor de thuistribunes, dan telt dit niet mee.
– Er zijn dit seizoen tot dusver ongeveer 850 supporters geweest die een uitwedstrijd hebben bezocht. Omdat dit aantal aanzienlijk lager is dan het aantal beschikbare kaarten (1100) is het alleen voor deze groep toegestaan om voor maximaal 4 andere supporters (die aan de gestelde voorwaarden voldoen) kaarten te halen.
– Bovenstaand geldt niet voor de tweede, derde en vierde groep. In deze gevallen is het nog steeds zo dat je voor maximaal één medesupporter een kaart kunt halen.

Mochten er nog steeds onduidelijkheden zijn dan horen we dit graag. Je kunt ons bereiken via info@cambuur.nl of Twitter/Facebook.
_________________________________

SC Cambuur heeft historie geschreven! Voor het eerst in de clubgeschiedenis staan we in halve finale van de KNVB-Beker. Cadeau kregen we dit zeker niet. Na de klinkende thuisoverwinning op Ajax, waren er in De Galgenwaard penalty’s voor nodig om ten koste van FC Utrecht de halve eindstrijd te bereiken.

De loting heeft bepaald dat AZ in Alkmaar de tegenstander is in de halve finale. Lukt het onze mannen om nog een hoofdstuk aan het bekersprookje toe te voegen?

Onderstaand lees je hoe je bij deze historische avond aanwezig kunt zijn.

 

Vervoer: Verplichte buscombi
Aantal kaarten:
1100
Vertreklocatie en -tijden: Deze worden binnenkort bekend gemaakt

Dankzij onze hoofdsponsor Bouwgroep Dijkstra Draisma kunnen we kaarten voor de reis naar Alkmaar (inclusief toegangskaart) aanbieden voor slechts € 15,-!

Zoals eerder aangekondigd krijgen trouwe bezoekers voorrang bij de kaartverkoop. (Zie: https://cambuur.nl/nieuws/voorrang-trouwe-bezoekers-halve-finale-beker/)

Deze volgorde zal worden aangehouden:
1. Uitkaarthouders die dit seizoen één of meerdere uitwedstrijden hebben bezocht (uitkaart meenemen)
2. Uitkaarthouders met seizoenkaart (beide meenemen)
3. Uitkaarthouders met clubkaart (beide meenemen)
4. Uitkaarthouders (uitkaart meenemen)

Uitkaarthouders die dit seizoen één of meerdere uitwedstrijden hebben bezocht
Voor deze groep geldt dat de kaartverkoop start op dinsdag 7 februari. Supporters kunnen dan van 18.00 – 20.30 uur terecht in Supportershome ’t Hertje. Bij binnenkomst zal worden gecontroleerd of er dit seizoen al een uitwedstrijd is bezocht.

Kun je niet op dinsdagavond? Dan is er donderdag 9 februari een tweede mogelijkheid. Ook dan is Supportershome ’t Hertje van 18.00 tot 20.30 uur de aangewezen locatie. Als laatste mogelijkheid kun je vrijdag 10 februari (tot 20.00 uur) nog terecht in de Fanshop om je in te schrijven.

Uitkaarthouders met seizoenkaart
Vanaf maandag 13 februari is het de beurt aan uitkaarthouders met seizoenkaart die dit seizoen nog geen uitwedstrijd hebben bezocht. Vanaf 10.30 uur kun je dan terecht in onze Fanshop.

Uitkaarthouders met clubkaart
Heb je een clubkaart en een uitkaart? Dan kun je (mits er dan nog kaarten beschikbaar zijn) vanaf woensdag 15 februari (09.00 uur) in de Fanshop een kaartje bemachtigen.

Uitkaarthouders
Voor deze laatste, kleine groep, geldt dat wanneer er nog kaarten zijn overgebleven deze vanaf vrijdag 17 februari (09.00 uur) verkrijgbaar zijn in de Fanshop.

Let op: Alle uitkaarten zijn inmiddels verlopen, maar blijven geldig tot nader order. Wanneer je een uitkaart hebt aangevraagd, maar nog niet hebt ontvangen, is het meenemen van een geldig legitimatiebewijs naar het inschrijven ook voldoende. Dit geldt ook voor uitkaarten die niet of nauwelijks meer leesbaar zijn.

Graag tot in Alkmaar!

Foto: www.dijksfotografie.com