058-2963300
Henk de Jong: ‘We kunnen niet wachten om aan het seizoen te beginnen’

Henk de Jong: ‘We kunnen niet wachten om aan het seizoen te beginnen’

31 juli 2015, 10:12

Beste supporter,

Nog even en dan beginnen we weer aan een nieuw seizoen in de Eredivisie! En hoe goed, nuttig en leuk de voorbereiding ook was, wat ons betreft kunnen we beginnen!

Over de trainingsweken en oefenwedstrijden zijn wij als technische staf zeer tevreden. Al bijna traditioneel begonnen we eind juni met een mini-trainingskamp op Ameland en daarna zijn we naast de scherpe trainingen steeds sterkere oefentegenstanders tegengekomen.

Het trainingskamp in Oostenrijk was wat dat betreft het hoogtepunt met goede wedstrijden tegen Kasimpasa SK en 1. FC Köln. In deze duels hebben onze jongens laten zien over een hoog niveau te beschikken en wij gaan dan ook vol vertrouwen de competitie in.

Maar zoals heel Nederland de afgelopen jaren heeft kunnen zien doen we dit in Leeuwarden nooit met zijn elven. Ook dit jaar rekenen we weer op de geweldige steun van onze Twaalfde Man, om te beginnen tijdens dit weekend.

Vanavond (19.30 uur) spelen we nog een laatste oefenwedstrijd voor de start van de competitie en wat zou het mooi zijn, zeker ook voor de nieuwe spelers, als we hierbij al de unieke Cambuur-sfeer zouden hebben. Deze link moest ik er bij zetten voor alle informatie over de kaartverkoop.

Een dag later zijn we als selectie en staf aanwezig op de Open Dag voor de presentatie en een uitgebreide handtekeningsessie. Daarover vind je hier alle informatie.

Wij kijken er in ieder geval heel erg naar uit om er samen met jullie weer een geweldig seizoen van te maken.

Tot ziens in het Cambuur Stadion!

Hantekening HdJ
Henk de Jong
Hoofdtrainer SC Cambuur

Foto: www.dijksfotografie.com