058-2963300
Inzamelingsactie voor Voedselbank Leeuwarden tijdens SC Cambuur – Ajax

Inzamelingsactie voor Voedselbank Leeuwarden tijdens SC Cambuur – Ajax

8 maart 2022, 16:02

Er is veel aan de hand in de wereld en als volksclub voelen we altijd de verantwoordelijk om ons steentje in positieve zin bij te dragen. Daarom worden de gedragen wedstrijdshirts van het duel van aanstaande vrijdag tussen SC Cambuur en Ajax geveild voor Giro555 en daarnaast zijn we ook bepaald niet doof voor de oproep van de Voedselbank Leeuwarden, welke we hebben binnengekregen via onze maatschappelijke stichting Cambuur Verbindt.

De Voedselbank heeft het namelijk altijd zwaar in de maanden maart en april en het is nog maar de vraag of er in deze maanden voldoende voorraad is om in de behoefte te voorzien. Daarom roepen we al onze supporters op om komende vrijdag bij SC Cambuur – Ajax zoveel mogelijk houdbare producten mee te nemen. Bij elke ingang van het Cambuur Stadion staan vrijwilligers van de Voedselbank om dit in ontvangt te nemen.

Hier een lijst van de Voedselbank met geschikte producten:
Pasta en/of rijst, pastasauzen, olie, suiker, groenten in blik of pot, fruit in blik of pot, vlees in blik of pot, vis in blik of pot, soep, koffie, thee, ontbijtgranen, zoet broodbeleg, vruchtensap en limonadesiroop.

Namens de Voedselbank Leeuwarden, SC Cambuur en Cambuur Verbindt, alvast ontzettend bedankt voor je hulp!

Foto: Cambuur Media