058-2963300
Kaartverkoop SC Cambuur – Roda JC Kerkrade morgenochtend van start

Kaartverkoop SC Cambuur – Roda JC Kerkrade morgenochtend van start

30 oktober 2023, 16:56

De Noordelijke strijd met FC Groningen werd door SC Cambuur met 2-1 gewonnen en na het bekerduel van donderdag tegen MVV Maastricht (aftrap: 18.45 uur, alle informatie over de kaartverkoop vind je hier) is het op zondag 19 november tijd voor het volgende thuisduel in competitieverband. Op bezoek in het Cambuur Stadion komt dan huidig KKD-koploper Roda JC Kerkrade (aftrap: 14.30 uur) en ook daarbij gaan we voor niets minder dan een uitverkocht huis en drie punten.

De losse kaartverkoop voor deze thuiswedstrijd start morgenochtend om exact 10.00 uur via www.cambuurkaarten.nl en is alleen voor supporters met een seizoenkaart of Cambuur Clubkaart. Heb je de Cambuur Clubkaart nog niet, dan niet getreurd, want deze kaart is gewoon online te bestellen. Na het voltooien van je bestelling is je account direct actief.

SC Cambuur – Roda JC Kerkrade
Zondag 19 november | 14.30 uur
Cambuur Stadion

Start kaartverkoop: Dinsdag 31 oktober, 10.00 uur
Clubkaart-verplichting: Ja
Maximaal aantal kaarten: Acht stuks (per seizoen-/clubkaarthouder)

Gezien de beperkte capaciteit adviseren we om niet te lang te wachten met het aanschaffen van kaarten. Daarnaast heb je de meeste kans in de online kaartverkoop, waar je eenvoudig een mooi plekje kunt uitzoeken in ons digitale stadion.

> Klik hier om naar de online kaartverkoop te gaan

Graag tot dan in het Cambuur Stadion!

Foto: www.dijksmedia.nl