058-2963300
KNVB-BEKER | Kaartverkoopinformatie SC Cambuur – Feyenoord

KNVB-BEKER | Kaartverkoopinformatie SC Cambuur – Feyenoord

17 november 2019, 19:30

Wat een héérlijke loting! SC Cambuur mag het in de 2e ronde van de KNVB-Beker opnemen tegen Feyenoord en dus mag om donderdag 19 december een grote geel-blauwe cirkel.

Omdat we nu al overladen worden met vragen over de kaartverkoop voor deze bekerkraker vind je hieronder alle praktische informatie. Het uitgangspunt is om onze seizoenkaarthouders zo veel mogelijk voorrang te geven bij de kaartverkoop.


SC Cambuur – Feyenoord
Donderdag 19 december, 20.45 uur
Cambuur Stadion

Kaarten aanschaffen voor deze wedstrijd is alleen mogelijk met een seizoen- of clubkaart van SC Cambuur. Er geldt een maximum van 2 kaarten per seizoen- of clubkaarthouder en de kaartverkoop is eerst alleen voor onze trouwe seizoenkaarthouders. Zij kunnen hun eigen stoel terugkopen en daarnaast nog 1 extra kaart aanschaffen tegen het standaard tarief. Daarna is het de beurt aan de nieuwe (halve) seizoenkaarthouders en tot slot krijgen clubkaarthouders de kans om kaarten aan te schaffen.

Seizoenkaarthouders
De kaartverkoop voor seizoenkaarthouders is inmiddels in volle gang. Met je gebruikelijke inloggegevens kun je je eigen stoel terugkopen (Handleiding eigen stoel terugkopen) en daarnaast nog 1 extra kaart aanschaffen. We verzoeken om dit zoveel mogelijk online te doen, zodat we lange wachtrijen bij de administratie kunnen voorkomen. De vaste stoelen van onze seizoenkaarthouders worden tot woensdag 27 november 10.00 uur gereserveerd. Hierna is het nog wel mogelijk om kaarten te kopen (zo lang de voorraad strekt), maar kan het zijn dat je eigen plek niet meer beschikbaar is.

> Klik hier om naar de Online Kaartverkoop te gaan

Halve seizoenkaarthouders
Na de seizoenkaarthouders is het de beurt aan de nieuwe halve seizoenkaarthouders. In verband met de enorme vraag en het praktische feit dat er pas na de eerste termijn weer plekken vrij komen is de datum hiervoor iets opgeschoven. Halve seizoenkaarthouders kunnen nu vanaf woensdag 27 november 11.00 uur maximaal 1 kaart kopen. In sommige gevallen zou het kunnen dat de gekozen stoel en tribune nog beschikbaar zijn, maar dit kunnen we niet garanderen. In dat geval is het wel mogelijk om een kaart te kopen voor een andere tribune.

> Klik hier voor meer informatie omtrent de verkoop van Halve Seizoenkaarten

Clubkaarthouders
Tot slot is het de beurt aan de Clubkaarthouders. Mochten er nog kaarten over zijn dan kan deze groep vanaf vrijdag 29 november 10.30 uur maximaal 1 kaart aanschaffen. Nog niet in het bezit van een clubkaart? Zorg dan dat je dit zo snel mogelijk doet, want zonder een clubkaart is het niet mogelijk om kaarten aan te schaffen voor SC Cambuur – Feyenoord. Let op: je kunt alleen een clubkaart aanvragen wanneer je geen seizoen- of clubkaarthouder bent van een andere BVO.

> Klik hier om een Clubkaart aan te vragen

Graag tot in het Cambuur Stadion!