058-2963300
Losse kaartverkoop SC Cambuur – FC Twente morgenmiddag om 13.00 uur van start

Losse kaartverkoop SC Cambuur – FC Twente morgenmiddag om 13.00 uur van start

5 oktober 2022, 17:05

Na de historische thuiswedstrijd tegen PSV, welke door SC Cambuur met 3-0 gewonnen werd, wachten er in oktober nog twee duels in eigen huis voor de geel-blauwen. Volgende week zaterdag 15 oktober is allereerst Vitesse de tegenstander in het Cambuur Stadion (alle informatie omtrent de kaartverkoop voor deze ontmoeting vind je hier), waarna in de week daarna op zondag 23 oktober FC Twente op bezoek komt in de Hel van Leeuwarden (aftrap: 14.30 uur).

De losse kaartverkoop voor het thuisduel tegen FC Twente start morgenmiddag om precies 13.00 uur en is alleen voor supporters met een seizoenkaart of Cambuur Clubkaart. Heb je die laatste kaart nog niet, dan niet getreurd, want een clubkaart is gewoon hier online te bestellen. Na het voltooien van je bestelling is je account direct actief.

Hieronder vind je alle overige praktische informatie omtrent de kaartverkoop voor deze thuiswedstrijd.

SC Cambuur – FC Twente
Zondag 23 oktober | 14.30 uur
Cambuur Stadion

Start kaartverkoop: Donderdag 6 oktober, 13.00 uur
Clubkaart-verplichting: Ja
Maximaal aantal kaarten: Vier stuks (per seizoen-/clubkaarthouder)

Gezien de beperkte capaciteit adviseren we om niet te lang te wachten met het aanschaffen van kaarten. Daarnaast heb je de meeste kans in de online kaartverkoop, waar je een mooi plekje kunt uitzoeken in ons digitale stadion.

> Klik hier om naar de online kaartverkoop te gaa

Graag tot snel in het Cambuur Stadion!

Foto: Cambuur Media