058-2963300
Losse kaartverkoop SC Cambuur – NAC Breda morgenochtend van start

Losse kaartverkoop SC Cambuur – NAC Breda morgenochtend van start

25 september 2023, 15:13

De laatste week van september is aangebroken en daarin staat voor SC Cambuur vrijdag het thuisduel tegen Jong PSV op het programma (aftrap: 20.00 uur, alle informatie over de kaartverkoop vind je hier). In de maand oktober is het eerste treffen in het eigen Cambuur Stadion op zondag 15 oktober, wanneer de geel-blauwen het opnemen tegen NAC Breda (aftrap: 16.45 uur). Bij dit prachtige affiche gaan we uiteraard voor niets minder dan een uitverkocht huis en de zege!

De losse kaartverkoop voor deze thuiswedstrijd start morgenochtend om exact 10.00 uur via www.cambuurkaarten.nl en is alleen voor supporters met een seizoenkaart of Cambuur Clubkaart. Heb je de Cambuur Clubkaart nog niet, dan niet getreurd, want deze kaart is gewoon online te bestellen. Na het voltooien van je bestelling is je account direct actief.

SC Cambuur – NAC Breda
Zondag 15 oktober | 16.45 uur
Cambuur Stadion

Start kaartverkoop: Dinsdag 26 september, 10.00 uur
Clubkaart-verplichting: Ja
Maximaal aantal kaarten: Acht stuks (per seizoen-/clubkaarthouder)

Gezien de beperkte capaciteit adviseren we om niet te lang te wachten met het aanschaffen van kaarten. Daarnaast heb je de meeste kans in de online kaartverkoop, waar je eenvoudig een mooi plekje kunt uitzoeken in ons digitale stadion.

> Klik hier om naar de online kaartverkoop te gaan

Graag tot dan in het Cambuur Stadion!

Foto: www.dijksmedia.nl