058-2963300
Marinus Dijkhuizen nieuwe hoofdtrainer SC Cambuur

Marinus Dijkhuizen nieuwe hoofdtrainer SC Cambuur

9 mei 2017, 15:30

SC Cambuur heeft een nieuwe hoofdtrainer gevonden voor het volgende seizoen. Marinus Dijkhuizen mag zich vanaf 1 juli van dit kalenderjaar hoofdtrainer van SC Cambuur noemen. Trainer en club zijn een contract voor de duur van één seizoen overeengekomen.

De 45-jarige Dijkhuizen is zeker geen onbekende in Leeuwarden. De voormalig spits speelde in twee periodes liefst 154 wedstrijden voor SC Cambuur. Hierin vond hij 47 keer het net. Na zijn actieve spelerscarrière zette hij zijn eerste stappen als trainer bij de amateurs van VV Montfoort en V.V. De Meern. Daarna was hij actief in het betaalde voetbal voor SBV Excelsior, Brentford FC en NAC Breda.

Technisch Directeur Gerald van den Belt: “Marinus is iemand die onze bijzondere club goed kent en qua persoonlijkheid hier ook goed past. Maar nog veel belangrijker is dat hij een kundige trainer is met een visie die aansluit bij de weg die we hier zijn ingeslagen. We hebben er alle vertrouwen in dat hij samen met de rest van de technische staf het maximale uit de groep gaat halen.”

Foto: www.dijksfotografie.com